La Lilga blev mestre sidste fodboldtrøjer sæson

Details

Date & time Mar 7 '17
Location
milan
Creator sungnila33

Who's attending

Description

Det er klart, der er en alvorlig skuffelse i omklædningsrummet. I fire dage, vi mistede de to spil, som vi ikke må tabe,' sagde Pioli i Sports Mole. Pioli tilføjede, spillerne er meget ked af dette nederlag. Ikke desto mindre, 49-årige træner insisterede hans hold er klar barcelona trøje til at udføre bedre for det næste spil.Atletico Madrid midtbanespiller Raul Garcia indtastet det spanske landshold trup, som vil holde en træningskamp mod Frankrig i næste måned.

Som forsvarende mester, er Spanien ikke ønsker at glide igen som når den udføres i 2014 World Cup. Spanien vil starte 2016 EM-kvalifikationskamp mod Makedonien. Garcia er en central aktør, når Atletico La Lilga blev mestre sidste fodboldtrøjer sæson. Der er en række nye ansigter, der er kaldet træner Vincente del Bosque sepertikiper Kiko Casilla Espanyol, Mikel San Jose (Atletico Bilbao) og Paco Alcacer (Valencia).

For at kvalificere sig til Euro 2016, Spanien tiltrådte i gruppe C. De vil konkurrere med Makedonien, Ukraine, Slovakiet, Hviderusland og real madrid trøjeLuxembourg.Chelsea velsagtens den mest uheldige hold af fire britiske repræsentant i Champions League sæson af 2015. Da Arsenal, Manchester City og Liverpool indgående tunge gruppe, mens Chelsea gik letteste gruppe i gruppespillet. Jose Mourinho trup mødes med podede teams.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment