Op 7 april introduceren Adidas Alphabounce Opruiming Online Athletics en Reigning Champ de tweede golf van hun samenwerkingsverband in de vorm van schoenen en kleding. Uitgelicht in de Reigning Champ x adidas Athletics-release voor komende maandag is de adidas Ultra Boost en de adidas Alphabounce; de Ultra Boost heeft een wit heather-bovenwerk met een premium lederen kooi en reflecterende branding, terwijl de Alphabounce gebruikmaakt van een in de lucht geverfd bovendeel en lederen details.

Alsof de # 1 seed in de Midwest-divisie van dit jaar op de March Madness-beugel niet lief genoeg was, kreeg de Kansas Jayhawks ook een speciale versie van de Adidas Alphabounce Cheap online cadeau om te vieren. De Three Stripes verslaafd dit jaar hun beste team met een schone witte en grijze colorway van de Alphabounce om te dragen terwijl ze niet op de baan zijn, compleet met een speciale editie driehoekige doos en Jayhawks stofzak.

Sinds zijn debuut in een zwart-witgevlekt grafisch bovenwerk, is de Adidas Alphabounce Bestellen klaar en bereid om een ​​verklaring af te leggen. We hebben hem sindsdien gezien in een uiterst gestreept bovenwerk en kleurveranderende XENO, en nu wordt de AlphaBounce flitser dan ooit in een geheel nieuw reflecterend pakket. De AlphaBounce schittert als nooit tevoren in opvallende reflecterende edities voor zowel mannen als vrouwen met een wilde reflecterende print, oogjespods en strepen op de tong.

De Adidas Alphabounce Korting overbrugt de kloof tussen prestatie- en lifestyle-schoenen met een gloednieuw "Suede Pack" dat op 15 juli naar retailers gaat. De adidas AlphaBounce Suede Pack neemt de aloude traditie van 'ziet er het beste uit om je best te spelen' ter harte en werkt het gebruikelijke bovenwerk van mesh bij met een nieuw suede textiel in Olive of Khaki met overlopende BOUNCE-tussenzolen die nog steeds dat gepatenteerde dempingsysteem toevoegen dat de alphaBOUNCE zo'n gewild model.

Nu kijkt Adidas Alphabounce order naar duurzaamheid en optimale prestaties met FOREGEFIBER, een nieuw, innovatief stikproces dat een nauwkeurigere pasvorm biedt dankzij TPU gecoat garen dat zorgt voor verbeterde flexibiliteit in gerichte zones terwijl 30% minder draad wordt gebruikt. Het eerste silhouet om de technologie te laten zien, is het populaire adidas AlphaBOUNCE-model met een ontwerp dat is geïnspireerd op het maakproces dat is afgestemd op organische celstructuren en groei.

Klik hier voor meer informatie:www.schoenenprofile.com